Welkom

Welkom op onze website. We willen u graag verrassen met onze producten. Daarom blijven we onze producten vernieuwen en ontwikkelen qua smaak, vorm en verpakking.

Onze producten zijn 100% natuurlijk en zijn gemaakt met eerlijke UTZ chocolade.

Heeft u een briljant idee voor een nieuw product of om ons bedrijf te verbeteren dan horen we dat graag. Mail uw idee naar hallo@detruffel.nl

 
Jan Peter Reijngoudt en Renate van der Weijde

 

Trots op onze eitjes

Het duurt nog zo’n anderhalve maand voordat het pasen is, maar toch zijn we op onze productie al weer volop bezig met de bereiden van onze paascollectie. De komende maanden vinden tienduizenden eitjes, honderden paashazen en minstens zoveel bonbons en truffels hun weg naar de winkels. Aangezien ook onze paascollecte nog op ambachtelijke wijze wordt gemaakt, zijn we heel wat uren kwijt aan het spuiten, vullen en decoreren van onze paascollectie.

Extra trots zijn we zelf op onze gevulde paaseitjes. Deze delicatessen vullen we met verschillende vullingen die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Hiervoor gebruiken we niets minder dan verse slagroom, chocolade en een extra ingrediënt om de vulling zijn smaak te geven. Zo gebruiken we voor ons cassis-eitje een puree van echte Franse zwarte bessen. Hierdoor krijgt het cassis-eitje een heerlijke frisse en natuurlijke smaak. 

Omdat wij van mening zijn dat zo’n smaak niet verloren mag gaan, vullen we onze eitjes op een speciale manier. Hierbij worden de vulling en het chocolade buitenlaagje bijna gelijktijdig in een mal gespoten. Het resultaat is een heerlijk eitje dat bomvol vulling zit. Alle eitjes worden vervolgens nog voorzien van een eigen decoratie. Dit maakt de eitjes niet alleen erg lekker, maar ook nog eens een feest op tafel!

Paaseitjes