Welkom

Welkom op onze website. We willen u graag verrassen met onze producten. Daarom blijven we onze producten vernieuwen en ontwikkelen qua smaak, vorm en verpakking.

Onze producten zijn 100% natuurlijk en zijn gemaakt met eerlijke chocolade (UTZ of Max Havelaar Fairtrade).

Heeft u een briljant idee voor een nieuw product of om ons bedrijf te verbeteren dan horen we dat graag. Mail uw idee naar hallo@detruffel.nl

 
Jan Peter Reijngoudt en Renate van der Weijde

 

Kiwanis & De Truffel

De Truffel maakt heerlijke creatieve producten van chocolade maar vergeet daarbij haar verantwoordelijkheid voor mens en natuur, zowel dichtbij als veraf, niet. Vanzelfsprekend zeiden we ja toen we werden gevraagd om mee te doen aan het Kiwanis poppenproject Woerden.

Wat is het poppenproject Kiwanis?

De Kiwanispop is een pop van ongeveer 40 cm groot, gemaakt uit katoen gevuld met polyester. De poppen worden geschonken door Kiwanisclubs aan ziekenhuizen waar kinderen voor operaties worden opgenomen. Artsen, medisch pedagogen en verplegers geven de pop aan de kinderen om uit te leggen wat er gaat gebeuren.

Kiwanis Woerden

Kiwanis Woerden 't Groene Hart zet de Kiwanispop in ten behoeve van het wereldwijde Stop Tetanusproject. Samen met kunstenaars uit Woerden en omstreken worden 50 Kiwanispoppen omgetoverd tot kunstobjecten.

Na een expositie bij Galerie Van Slagmaat te Woerden op 26 en 27 september 2014, worden de poppen bij opbod geveild op zaterdag 27 september 2014. Bij een minimumopbrengst van 25 EUR per pop, zijn 1.000 moeders en hun ongeboren kind beschermd.

Iedereen is van harte welkom om te kijken en te bieden om deze strijd tot een succes te maken.

Belangrijke data & locatie

Expositie: vrijdag 26 en zaterdag 27 september 2014

Veiling: zaterdag 27 september van 17:00 - 19:00

Locatie: Galerie Van Slagmaat

Galerie Van Slagmaat

Kiwanis Woerden

 

 

 

 

Kiwanis Woerden